SAVE THE DATE

THANK YOU ALL
FOR ONE HELL OF A WEEKEND!

SEE YOU AT AALBORG METAL FESTIVAL 2015!

1
1

WAIT ARE YOU WAITING FOR?   GET YOUR TICKETS RIGHT HERE!

Nyheder

We are finally ready with the full lineup for this years AALBORG METAL FESTIVAL 2016! (Link below)

This year we’ve tried to make genre specific days for your consideration. Thursday we’ll be starting with some rock’n’heavy partying while Friday we’ll dive into old and new school death’n’thrash while ending the festival with pure total darkness, presenting black and viking metal! \m/

(Times will follow)

LINEUP:
www.aalborgmetalfestival.dk/lineup

TICKETS:
AalborgMetalFestival.lnk.to/TicketsFA
... See MoreSee Less

2 days ago  ·  

View on Facebook

Surprise!
Guess what, we decided to add another band to the line-up in order to fill your black metal thirst. Crawling straight out of our Northern grounds, a long boneless, flesh eating beast, we give you ORM.

Stay tuned for more news, as we will be releasing the full line up and schedule today.

Remember to raise them horns and purchase your tickets before the gates close.

AalborgMetalFestival.lnk.to/TicketsFA
www.AalborgMetalFestival.dk
... See MoreSee Less

2 days ago  ·  

View on Facebook

With a fresh and new crushing album, all the way from Aarhus highway, we're proud to present Illdisposed as the last addition to this years festival and replacement for Nails.

Raise your horns - we can't wait to see you!

TICKETS: AalborgMetalFestival.lnk.to/TicketsFA
... See MoreSee Less

6 days ago  ·  

View on Facebook

IT'S FRIDAY!
and the winners of WOA Metal Battle DK2016 is here and stronger than ever! Raise them horns for Sunless Dawn !

Get your ticket here: AalborgMetalFestival.lnk.to/TicketsFA
... See MoreSee Less

7 days ago  ·  

View on Facebook

Our local melo-death band Final Hour
is ready for Aalborg Metal Festival!

Are you ready? Get your ticket here:
AalborgMetalFestival.lnk.to/TicketsFA
... See MoreSee Less

1 week ago  ·  

View on Facebook

This saturday at "Platform 4", Aalborg Rock & Metal presents:
BÆST, Fetus In Fetu and Chronicle!
... See MoreSee Less

Vi fyrer op for en ordentlig omgang DØ, lørdag den 24. September...! ENTRE: 50 kr. (Kan købes i døren fra kl. 19) @[1505931596389429:274:BÆST] BÆST spiller old school dødsmetal med referencer til moderne stilarter og skandinaviske traditioner. Det danske metalmagasin ​Blastbeast.dk har skrevet følgende om BÆST: "Der er larmende skud af inspiration af den svenske storhed fra Entombed og Bloodbath, men der kan også anes nik i retning af amerikanske Death, Autopsy og Obituary." BÆST har eksisteret siden oktober 2015. Med en debut til RoyalMetal Fest 2016 i Århus, har de bevist sig selv som et stærkt upcoming old school dødsmetalband. I juni ‘16 var BÆST med som support for Illdisposed på VoxHall i Århus og på Beta i København. ​GAFFA anmeldte showet​ på VoxHall med 5 ud af 6 stjerne og blev bl.a.: “​Blæst bagover af BÆST”. ​ baestband.com/ ------------------------------------------ @[7020677538:274:Fetus In Fetu] Brutal oldschool Death Metal fra Aalborg. Fetus har eksisteret siden 2002, men har i år fået 2 nye bandmeldemmer og er pt i gang med at lave nyt materiale. www.youtube.com/watch?v=m_hWaZpe1Rw ----------------------------------------- @[220470564767074:274:Chronicle] Lyden af Chronicle er som et bastardbarn af samtlige skandinaviske særarter af metal. Det sorte fra Norge, det groovy fra Sverige, det melodiske fra Finland og den nådesløse Danske fræs er alle vigtige dele af bandets soniske udtryk. Dette mix af genrer holdes inde i folden af kompetente musikere med mange mandetimer i deres instrumenter såvel som erfaring på de skrå brædder over det meste af landet.

AR&M Koncert feat Fetus In Fetu, BÆST & Chronicle

September 24, 2016, 4:00pm - September 24, 2016, 6:00pm

Platform 4

Vi fyrer op for en ordentlig omgang DØ, lørdag den 24. September...! ENTRE: 50 kr. (Kan købes i døren fra kl. 19) BÆST BÆST spiller old school dødsmetal med referencer til moderne stilarter og skandinaviske traditioner. Det danske metalmagasin ​Blastbeast.dk har skrevet følgende om BÆST: "Der er larmende skud af inspiration af den svenske storhed fra Entombed og Bloodbath, men der kan også anes nik i retning af amerikanske Death, Autopsy og Obituary." BÆST har eksisteret siden oktober 2015. Med en debut til RoyalMetal Fest 2016 i Århus, har de bevist sig selv som et stærkt upcoming old school dødsmetalband. I juni ‘16 var BÆST med som support for Illdisposed på VoxHall i Århus og på Beta i København. ​GAFFA anmeldte showet​ på VoxHall med 5 ud af 6 stjerne og blev bl.a.: “​Blæst bagover af BÆST”. ​ baestband.com/ ------------------------------------------ Fetus In Fetu Brutal oldschool Death Metal fra Aalborg. Fetus har eksisteret siden 2002, men har i år fået 2 nye bandmeldemmer og er pt i gang med at lave nyt materiale. www.youtube.com/watch?v=m_hWaZpe1Rw ----------------------------------------- Chronicle Lyden af Chronicle er som et bastardbarn af samtlige skandinaviske særarter af metal. Det sorte fra Norge, det groovy fra Sverige, det melodiske fra Finland og den nådesløse Danske fræs er alle vigtige dele af bandets soniske udtryk. Dette mix af genrer holdes inde i folden af kompetente musikere med mange mandetimer i deres instrumenter såvel som erfaring på de skrå brædder over det meste af landet.

1 week ago  ·  

View on Facebook

ITS FUCKING FRIDAY!

So lets add 3 bands to the lineup today, shall we?

Hard rock & heavy metal from Sweden in the form of Billion Dollar Babies, Dynazty and Canadas Unleash The Archers will bring you thunder!

Horns up!

TICKETS: AalborgMetalFestival.lnk.to/TicketsFA
... See MoreSee Less

2 weeks ago  ·  

View on Facebook

Just two more months!!
Which band are you ready to headbang your face off to, so far?!?!

Tickets, newsletter and info: www.aalborgmetalfestival.dk
Pictures: www.instagram.com/aalborgmetalfestival
... See MoreSee Less

2 weeks ago  ·  

View on Facebook

Started out as a side-project, but this band became the main priority for the members real fast. 5 studio- and 1 live album later;
Horned Almighty is working on their 6th studio album.

And now they're ready to split Aalborg Metal Festival in two.. with you!
... See MoreSee Less

2 weeks ago  ·  

View on Facebook

SPONSORS